offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

Jarná akcia do -40% na vína a alkohol

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Ochutnajte novinky ¡Hola! a La Marca. Prosecco & Cava v akcii až -30%

ONA a ON od Pavelku

ONA a ON od Pavelku

Vinárstvo Pavelka & Syn prichádza so špeciálnou kolekciou vín ONA a ON, ideálny darček na Valentína.

ONA ružové polosuché víno vytvorené pre všetky úspešné a krásne ženy.  ON biele suché víno určené  pre výnimočných a úspešných mužov, ktorí vedia oceniť kvalitné víno.

Set v -10% zľave nájdete do 14.2.2021.


Ona je sila v krehkom tele,
Ona je láska a všetko vrelé,
Ona je krása a čistota,
Ona je elixír života.

ONA

Začiatkom roka 2020 vinárstvo vytvorilo novú dizajnovú edíciu vína ONA, ktorá je šitá na mieru pre ženy. ONA je žena svojím telom, úzkym hrdlom a oblými bokmi, zaodetá do slávnostného odevu, len pre ženy. Chce sa  páčiť, chce byť silná a sexy, ale zároveň krehká a nežná. ONA vznikla spojením troch modrých odrôd Cabernet Sauvignon, Merlot a Dornfelder, ktoré pochádzajú z panenskej úrody hrozna z vinohradov obklopujúcich malebný vinársky domček Celestín.

ONA polosuché ružové víno s intenzívnou ovocnou vôňou lesných jahôd, zrelých višní a malín. Svieže, atraktívne ružové víno so šťavnatou kyselinkou a s vyváženým zvyškovým cukrom v závere. Skvelá k ovocným dezertom.

 

Všetci výnimoční muži,
majú jedno spoločné.
Sú trpezliví. Ich odkaz
totiž dozrieva postupne,
ako dobré víno.

ON

Po špeciálnej edícii ONA vytvorilo vinárstvo Pavelka partnera ON s prihliadnutím na mužské preferencie. Za každým úspešným mužom stojí silná žena a naopak. Dizajn fľaše v čiernom slávnostnom prevedení pripomína frak, je elegantný, sexy a podmanivý. Víno ON sa zrodilo sa v Malokarpatskej vinohradníckej oblasti vo viniciach v rajóne Pezinok. Hrozno pochádza z integrovanej produkcie a víno bolo vyrobené bez sacharózy.

ON biele suché víno z odrody Rizling rýnsky, ktorý vyzrieval v dubovo agátových sudoch 3x 500 l deväť mesiacov. Intenzívna vôňa kvitnúcej lipy a záhradného ovocia s výrazným dotykom agátového medu. Chuť je bohatá doplnená sviežou kyselinkou. Výborný partner k jemne pikantnému bravčovému perkeltu s cestovinami Sgambaro.

Vinárstvo Pavelka & Syn

Rodinné vinárstvo Pavelka a Syn vzniklo v Pezinku v roku 1995. Na čele vinárstva stojí vinohradník a vinár Milan Pavelka spolu so synom Michalom, dcérou Katarínou a  manželkou Alenou. Pod Malými Karpatmi obhospodarujú viac ako päťdesiat hektárov vlastných vinohradov. Z nich pochádza hrozno, ktoré tvorí základ pre tradičné vína s charakterom malokarpatskej oblasti. V roku 2000 uviedlo vinárstvo na slovenský trh unikátne červené cuvée Paves a o rok neskôr aj jeho bielu verziu.

 „Život je príliš krátky na to, aby sme pili zlé víno“ znie motto rodiny, ktoré najlepšie vystihuje ich vína.

 

PAvelka ONA
Pavelka ON a ONA

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.