offerBox
1

21. 3. - MasterClass Stift Klosterneuburg na Starej Vajnorskej

offerImage

Nezmeškajte príležitosť ochutnať vína z najstaršieho fungujúceho vinárstva v Rakúsku – Stift Klosterneuburg. St. Laurent. Počas Masterclassu budete mať príležitosť ochutnať sedem vín z piatich ročníkov v sprievode exportného manažéra vinárstva Teodora Iennaca.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Objednávku doručíme cez víkend aj večer - blesková zásielka trhá rekordy

Objednávku doručíme cez víkend aj večer - blesková zásielka trhá rekordy

Víno, destiláty, káva či potraviny k vám dorazia za hodinu a kedykoľvek. Môžete si víno objednať v sobotu večer a aj vám príde v sobotu večer. Ide o výnimočnosť v ponuke eshopov. 

Blesková zásielka funguje Pondelok - Nedeľa od 9:00 do 21:00, platí pre Bratislavu a okolie. Mapa dodania

 


„Nazvali sme to Blesková zásielka a od jej spustenia je o službu veľký záujem. Rozhodli sme sa preto túto službu na želanie zákazníkov rozšíriť.“, hovorí majiteľ spoločnosti Július Chládek.

Človek by si myslel, že dodať tovar takto rýchlo, cez víkend, v sviatok, alebo v noci je nereálne. A predsa sa to dá. Na WinePlanet.sk sme dokázali nemožné.

Keď taxíky museli z dôvodu obmedzení zrušiť služby, vznikol nápad a spolupráca online obchodu Wineplanet.sk so službami Hopin taxi.

Blesková zásielka cez víkendy, sviatky aj neskoro večer

Blesková zásielka  nabrala na obrátkach a objednávky zákazníkov sa strojnásobili, pričom sú požadované aj rozšírené služby. Pozrieť mapu dodania.

„Od mája 2020 sme bleskovú zásielku rozšírili a okrem Bratislavy doručujeme aj do „satelitných“ oblastí Bratislavy, až do vzdialenosti 26 kilometrov. Stupava, Pezinok, Senec, Šamorín a do ich okolia vieme teraz bleskovo dodať kvalitné vína a destiláty z celej planéty. Dodávame tovar vlastne nonstop, ako sa hovorí piatok – sviatok. Objednať si víno v sobotu večer, ktoré vám aj príde v sobotu večer je pre ľudí naozaj zážitok. Naším poslaním je prinášať ľudom emóciu a keď je spojená s rýchlym dodaním, je efekt niekoľkonásobný.“ dopĺňa majiteľ spoločnosti WinePlanet a Corner & Co.

Víno a destiláty doplnili potraviny

Na eshope, ktorého ťažiskom je víno vás teraz prekvapí nezvyklo široká ponuka potravín.

K vínu si tak môžete vybrať chutné paštéty a teriny, oriešky, rôzne pochutiny, ale nakúpiť aj kávu, cestoviny, omáčky, konzervy a iné trvanlivé potraviny. „Na začiatku pandémie sme rozmýšľali, že máme možnosť zásobovať zamestnancov potravinami v prípade potreby. Povedali sme si, že túto výhodu zapneme aj pre našich zákazníkov na eshop. Dočasne. Alebo uvidíme ako sa to vyvinie.“ dodáva so záhadným úsmevom Július Chládek.

 

Ak je pri doručení produktu rozhodujúci čas, tak pri potravinách toto platí dvojnásobne. Doručenie do jednej hodiny predstavuje výnimočnosť v ponuke eshopov.

Určite neváhajte, spokojnosť zaručená.

 
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.