offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Nová vínotéka WinePlanet otvorená v Nivy centrum

Nová vínotéka WinePlanet otvorená v Nivy centrum

30. septembra sme spolu s otvorením jedného z najmasívnejších a najvýznamnejších projektov v Bratislave otvorili aj novučkú predajňu WinePlanet.

Viac ako tisíc druhov vína a spiritov nájdete v novej štýlovej predajni WinePlanet v Nivy centrum na druhom podlaží.


Pozývame vás na ochutnávku vína do našich nových priestorov v priestoroch tržnice Nivy. Pre veľký úspech budeme pokračovať v rozlievaní degustačných vzoriek cez systém Enomatic neptretžite. (Predajňa funguje podľa platných nariadení v režime OTP). 

Vínotéka WinePlanet Nivy ponúka široký výber slovenských i zahraničných vín. Okrem vína si prídu na svoje aj milovníci prémiového alkoholu, môžete si vybrať z množstva kvalitných značiek rumu, ginu, koňaku, vodky a whisky. V predajni je vám k dispozícii vzdelaný personál a ochotne vám pomôže pri výbere vína alebo spiritov.

Otváracie hodiny: Pondelok - Nedeľa od 9:00 do 21:00

Predstavujeme Nivy centrum

Nivy centrum pozostáva z podzemnej autobusovej stanice, nákupného centra, tržnice, strešného parku a výškovej kancelárskej budovy, ktorá sa stala aj najvyššou budovou na Slovensku. Nivy budú mať 70-tisíc metrov štvorcových nákupných plôch na štyroch podlažiach.

V podzemnom podlaží bude umiestnená autobusová stanica s priľahlými prevádzkami, nadzemné podlažia budú vypĺňať obchody, ale aj služby, na druhom podlaží bude masívny foodcourt a tržnica. Využitá bude aj veľká časť strechy v podobe parku či záhrady.

Pre významnú časť verejnosti bude ešte dôležitejšie otvorenie autobusovej stanice, ktorá bude v kontexte Slovenska výnimočná. Umiestnená bude v podzemí a developer hovorí o „komforte letiskového terminálu“. 
 

Práve „mestská tržnica“ a strecha majú byť konkurenčnými výhodami Nív, samozrejme spoločne s polohou a autobusovou stanicou. Developer tu zriaďuje zóny na cvičenie, bežeckú dráhu, miesta pre piknik či grilovanie, detské ihriská či komunitné záhrady pre obyvateľov okolia.

Priestor je doplnený o bohatú výsadbu (až 134 stromov) a zelené plochy, umiestnené tu však bude aj akési námestie pri východe z foodcourtu a tržnice. Od susedstva tržnice a strechy si developer sľubuje vznik atraktívneho a intenzívne využívaného priestoru.

Nové značky aj služby

Centrum Nivy prinesie známe módne značky ako Stradivarius, Reserved, Intimissimi, Peek & Cloppenburg, New Yorker či SOM store s modelmi od slovenských dizajnérov.

Zároveň prídu do Bratislavy aj značky, ktoré sme na Slovensku doteraz nemali –  Women‘secret, Oysho či Zara Home.

Gastroscénu zastúpi známy fastfoodový reťazec, food court Hummusbar, pekáreň Yeme, vinotéka WinePlanet, rôzne reštaurácie a streetfoodové prevádzky. 

Chýbať nebudú ani služby – optika, hodinárstvo, pošta, servis elektroniky, ambulancia zubného lekára, fitnesscentrum, cestovná kancelária, kaderníctvo aj barber.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.