offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Nová vínotéka WinePlanet otvorená v Nivy centrum

Nová vínotéka WinePlanet otvorená v Nivy centrum

30. septembra sme spolu s otvorením jedného z najmasívnejších a najvýznamnejších projektov v Bratislave otvorili aj novučkú predajňu WinePlanet.

Viac ako tisíc druhov vína a spiritov nájdete v novej štýlovej predajni WinePlanet v Nivy centrum na druhom podlaží.


Pozývame vás na ochutnávku vína do našich nových priestorov v priestoroch tržnice Nivy. Pre veľký úspech budeme pokračovať v rozlievaní degustačných vzoriek cez systém Enomatic neptretžite. (Predajňa funguje podľa platných nariadení v režime OTP). 

Vínotéka WinePlanet Nivy ponúka široký výber slovenských i zahraničných vín. Okrem vína si prídu na svoje aj milovníci prémiového alkoholu, môžete si vybrať z množstva kvalitných značiek rumu, ginu, koňaku, vodky a whisky. V predajni je vám k dispozícii vzdelaný personál a ochotne vám pomôže pri výbere vína alebo spiritov.

Otváracie hodiny: Pondelok - Nedeľa od 9:00 do 21:00

Predstavujeme Nivy centrum

Nivy centrum pozostáva z podzemnej autobusovej stanice, nákupného centra, tržnice, strešného parku a výškovej kancelárskej budovy, ktorá sa stala aj najvyššou budovou na Slovensku. Nivy budú mať 70-tisíc metrov štvorcových nákupných plôch na štyroch podlažiach.

V podzemnom podlaží bude umiestnená autobusová stanica s priľahlými prevádzkami, nadzemné podlažia budú vypĺňať obchody, ale aj služby, na druhom podlaží bude masívny foodcourt a tržnica. Využitá bude aj veľká časť strechy v podobe parku či záhrady.

Pre významnú časť verejnosti bude ešte dôležitejšie otvorenie autobusovej stanice, ktorá bude v kontexte Slovenska výnimočná. Umiestnená bude v podzemí a developer hovorí o „komforte letiskového terminálu“. 
 

Práve „mestská tržnica“ a strecha majú byť konkurenčnými výhodami Nív, samozrejme spoločne s polohou a autobusovou stanicou. Developer tu zriaďuje zóny na cvičenie, bežeckú dráhu, miesta pre piknik či grilovanie, detské ihriská či komunitné záhrady pre obyvateľov okolia.

Priestor je doplnený o bohatú výsadbu (až 134 stromov) a zelené plochy, umiestnené tu však bude aj akési námestie pri východe z foodcourtu a tržnice. Od susedstva tržnice a strechy si developer sľubuje vznik atraktívneho a intenzívne využívaného priestoru.

Nové značky aj služby

Centrum Nivy prinesie známe módne značky ako Stradivarius, Reserved, Intimissimi, Peek & Cloppenburg, New Yorker či SOM store s modelmi od slovenských dizajnérov.

Zároveň prídu do Bratislavy aj značky, ktoré sme na Slovensku doteraz nemali –  Women‘secret, Oysho či Zara Home.

Gastroscénu zastúpi známy fastfoodový reťazec, food court Hummusbar, pekáreň Yeme, vinotéka WinePlanet, rôzne reštaurácie a streetfoodové prevádzky. 

Chýbať nebudú ani služby – optika, hodinárstvo, pošta, servis elektroniky, ambulancia zubného lekára, fitnesscentrum, cestovná kancelária, kaderníctvo aj barber.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.