offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Marchesi Antinori spustilo spoluprácu s automobilkou Maserati

Marchesi Antinori spustilo spoluprácu s automobilkou Maserati

Maserati oznámilo svoje partnerstvo s historickým toskánskym vinárstvom Marchesi Antinori, popredným výrobcom kvalitných vín. Tieto dve veľmi vážené talianske spoločnosti vytvorili partnerstvo na propagáciu svojich značiek vo svete.


Prvý unikátny model Maserati One of One vznikol pre Allegra Antinori.

Výrobca luxusných automobilov Maserati si vybral k spolupráci vinárstvo Antinori, aby zdôraznil jednu z kľúčových hodnôt značky. Vynikajúca talianska kvalita je spoločnou hodnotou oboch podnikov, ktoré sa nekompromisne usilujú o dosiahnutie vysokej úrovne svojich produktov.

Automobilka Maserati na Geneva Motor Show 2019 predstavila nový program výroby unikátnych automobilov, ktoré si môžu konfigurovať sami zákazníci. Prvý unikátny model SUV Maserati Levante ONE OF ONE vznikol pre Allegra Antinori, viceprezidenta slávného vinárstva Marchesi Antinori.

 

Talianske ikony spoločne

Rodina Antinori vyrába víno už viac ako šesťsto rokov a 26 generácií, odkedy sa Giovanni di Piero Antinori v roku 1385 pripojil k florentskému cechu vinárov. Svoju podnikateľskú činnosť vykonával vždy s inovatívnymi a niekedy odvážnymi stratégiami, ale vždy s rešpektom k tradíciám a okolitému prostrediu.

Partnerstvo Maserati s Antinori budeme môcť sledovať v sérii spoločných podujatí a iniciatív inšpirovaných spoločnými hodnotami oboch podnikov: tradíciou a inováciou, neustálym úsilím o dokonalosť a remeselnou zručnosťou založenou na pozornosti venovanej detailom a vášňou pre kvalitu.

Maserati a Antinori s touto afinitou hodnôt teraz spájajú svoje stáročia histórie, tvarované výnimočnými ľuďmi a jedinečnými skúsenosťami, aby sa so svetom podelili o skutočnú podstatu talianskej excelentnosti.

 

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.