offerBox
1

3. 5. - Degustácia vín El Coto s 5-chodovou večerou v Hoteli Elizabeth

offerImage

Pozývame vás na degustáciu vín El Coto do Hotela Elizabeth, ktorý sa nachádza v srdci mesta Trenčín priamo pod stredovekým hradom. Môžete sa tešiť na kvalitné španielske vína El Coto, ktoré budú podávané k 5-chodovej degustačnej večeri. 

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Grand Opening vínotéky WinePlanet v Bory Mall, už 25. novembra!

Grand Opening vínotéky WinePlanet v Bory Mall, už 25. novembra!

Hurá, otvorili sme brány novej štýlovej vínotéky WinePlanet v Bory Mall! Počas GRAND OPENING 25. - 26. novembra ochutnávame rôzne slovenské a zahraničné vína a to úplne zadarmo. Budeme radi ak sa zastavíte na welcome drink a spoločne oslávime túto novú krásnu predajňu.

Poznáte naše vínotéky? Prehľad vínoték Wineplanet


Zastavte sa na uvítaciu ochutnávku vína v Bory Mall, počas Grand Openingu WinePlanet bude prebiehať úplne ZADARMO.

Ochutnáte zahraničné vína od nášho someliéra ale aj vína priamo od našich slovenských vinárov Nichta, Miluron a Karpatská Perla. Bezplatná degustácia sa bude konať na námestí Bory Mall na prvom podlaží neďaleko novučkej vínotéky a počas dvoch dní
25. – 26. novembra od 14:00 do 19:00. 

Okrem ochutnávky na vás čakajú vysoké víkendové zľavy v akcii BLACK WINEDAY, nezmeškajte neopakovateľné zľavy na vína až do výšky - 50%.

Vínotéka WINEPLANET sa nachádza v nákupnom centre Bory Mall na 1.NP vedľa Dormeo Home, ide zatiaľ o našu najväčšiu vínotéku. Nájdete tu vyše 1 000 druhov vína od popredných slovenských a zahraničných vinárov, môžete si vyberať z množstva prémiových značiek rumu, ginu, koňaku, vodky či whisky. Vo vínotéke je k dsipozícii degustačný priestor na ochutnávky, či príjemné posedenia s priateľmi pri pohári kvalitného vína alebo šálke kávy. Ochutnávajte a spoznávajte vždy niečo nové, tešíme sa na vašu skorú návštevu.
 

WinePlanet v Bory Mall

Bory Mall – 1. poschodie     Otváracie hodiny: Pondelok - Piatok od 10:00 do 21:00, Sobota - Nedeľa od 9:00 do 21:00

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.