offerBox
1

18. 4. - MasterClass Chateau du Cedre na Starej Vajnorskej

offerImage

18. apríla budete mať príležitosť ochutnať v sprievode Aurore del Vitto zo Chateau du Cedre osem vín, medzi nimi aj vzácny Le Cédre Blanc.

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Vinárstvo Emiliana oslavuje Deň Zeme 2024

12. 04. 2024

Emiliana je najväčšie čílske organické vinárstvo, ktoré sa každý rok 22.4. pripája k oslavám Dňa Zeme. Vinárstvo sa plne venuje organickému a biodynamickému pestovaniu hrozna a hospodáreniu, ktoré chráni našu planétu a samozrejme prináša skvelé vína.

Limitovaná akcia - vína Emiliana -40%

Čítať viac >

Všetko, čo chcete vedieť o whisky

11. 04. 2024

Whisky patrí k najstarším destilátom na svete. Pôvod má v Škótsku a Írsku, odkiaľ dobyla celý svet. Najmä v USA, Indii a Japonsku sa postupne stala veľmi populárnou. To, čo Škóti nazývajú „voda života“, sa stáva čoraz populárnejšou investíciou.

19. 4. - MasterClass Koval - Whisky fest v Bratislave

Čítať viac >

Bravčová panenka s omáčkou a TIP na víno Emiliana

10. 04. 2024

Panenka je najchudšie bravčové mäso, ktoré sa čoraz častejšie objavuje v reštauráciách v jedálnom lístku. Lenka k panenke pripravila omáčku z pečených červených paprík a výborné oškvarkové krokety. K tomuto pokrmu odporúčam červené víno z vinárstva Emiliana Salvaje BIO 2022.

Čítať viac >

Malbec = hviezda Argentíny

10. 04. 2024

Odroda Malbec, známa svojou sýtou fialovou farbou a bohatou štruktúrou trieslovín, sa pestuje vo vinohradníckych oblastiach po celom svete, vrátane juhozápadného Francúzska a Bordeaux. Stal sa vlajkovou loďou Argentíny.

Oslavujeme Malbec Day 17. 4. - Malbec v akcii až -20%

Čítať viac >

Ako chutia mladé vína Mrva & Stanko 2023

08. 04. 2024

Vinárstvo Mrva & Stanko prichádza na trh s kolekciou siedmych jarných, mladých vín ročníka 2023. Už dvadsaťsedem rokov bok po boku vinári Vladimír Mrva a Peter Stanko vyrábajú vína vo svojom vinárstve na okraji mesta Trnava. I keď ročník 2023 bol komplikovaný a úroda nižšia, vína disponujú pekným aromatickým profilom.

Čítať viac >

17. 4. oslavujeme 14. ročník Malbec Day

05. 04. 2024
Pre Argentínu je Malbec Day veľkým sviatkom. Oslava vína, hudby a jedla. Wines of Argentina (WofA), inštitúcia zodpovedná za propagáciu vín z…
Čítať viac >

Ocenené vína z vinárstva Emiliana

03. 04. 2024
Viña Emiliana dosiahla historický míľnik. Najnovšia správa publikovaná severoamerickým kritikom Jamesom Sucklingom poukazuje na ich vysokú kvalitu…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.