offerBox
1

18. 4. - MasterClass Chateau du Cedre na Starej Vajnorskej

offerImage

18. apríla budete mať príležitosť ochutnať v sprievode Aurore del Vitto zo Chateau du Cedre osem vín, medzi nimi aj vzácny Le Cédre Blanc.

Čítať viac

3+1 ZADARMO na ovocné vína Miluron s kódom RIBEZLA

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť

Jarné vína k sezónnej zelenine a ovociu

15. 04. 2024

Jarná úroda vyvoláva obraz chrumkavej, čerstvej zeleniny. Tradične býva zelenina nepriateľom vína. Horkosť v artičokoch a špargli sa často považuje za protiklad k vínu. Nebojte sa, existuje niekoľko skvelých tipov, ako si správne vybrať vína s jarným pokrmom. 

Jarná ponuka vín až -40%, akcia platná len do 30.4.2024. 

Čítať viac >

Vinárstvo Emiliana oslavuje Deň Zeme 2024

12. 04. 2024

Emiliana je najväčšie čílske organické vinárstvo, ktoré sa každý rok 22.4. pripája k oslavám Dňa Zeme. Vinárstvo sa plne venuje organickému a biodynamickému pestovaniu hrozna a hospodáreniu, ktoré chráni našu planétu a samozrejme prináša skvelé vína.

Limitovaná akcia - vína Emiliana -40%

Čítať viac >

Všetko, čo chcete vedieť o whisky

11. 04. 2024

Whisky patrí k najstarším destilátom na svete. Pôvod má v Škótsku a Írsku, odkiaľ dobyla celý svet. Najmä v USA, Indii a Japonsku sa postupne stala veľmi populárnou. To, čo Škóti nazývajú „voda života“, sa stáva čoraz populárnejšou investíciou.

19. 4. - MasterClass Koval - Whisky fest v Bratislave

Čítať viac >

Bravčová panenka s omáčkou a TIP na víno Emiliana

10. 04. 2024

Panenka je najchudšie bravčové mäso, ktoré sa čoraz častejšie objavuje v reštauráciách v jedálnom lístku. Lenka k panenke pripravila omáčku z pečených červených paprík a výborné oškvarkové krokety. K tomuto pokrmu odporúčam červené víno z vinárstva Emiliana Salvaje BIO 2022.

Čítať viac >

Malbec = hviezda Argentíny

10. 04. 2024

Odroda Malbec, známa svojou sýtou fialovou farbou a bohatou štruktúrou trieslovín, sa pestuje vo vinohradníckych oblastiach po celom svete, vrátane juhozápadného Francúzska a Bordeaux. Stal sa vlajkovou loďou Argentíny.

Oslavujeme Malbec Day 17. 4. - Malbec v akcii až -20%

Čítať viac >

Ako chutia mladé vína Mrva & Stanko 2023

08. 04. 2024
Vinárstvo Mrva & Stanko prichádza na trh s kolekciou siedmych jarných, mladých vín ročníka 2023. Už dvadsaťsedem rokov bok po boku vinári Vladimír…
Čítať viac >

17. 4. oslavujeme 14. ročník Malbec Day

05. 04. 2024
Pre Argentínu je Malbec Day veľkým sviatkom. Oslava vína, hudby a jedla. Wines of Argentina (WofA), inštitúcia zodpovedná za propagáciu vín z…
Čítať viac >

Preskúmajte témy

Najviac čítané

Prečítajte si Taste & Enjoy

 

Taliansko
Balíček Najlepšie Prosecco
biele -
Balíček Najlepšie Prosecco
Slovensko
Balíček TOP slovenské vína
mix -
Balíček TOP slovenské vína
Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.