offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Bollinger Speciál Cuvée Brut 007 Limited Edition

Bollinger Speciál Cuvée Brut 007 Limited Edition

Pri príležitosti septembrového uvedenia filmu Jamesa Bonda „No Time To Die“, predstavujeme novú limitovanú edíciu Champagne Bollinger Speciál Cuvée Brut 007 Limited Edition.

Na darčekovej krabici je vyobrazený Aston Martin DB5 a legendárny britský tajný agent James Bond.


Vyhrajte 2 lístky do kina na NO TIME TO DIE
Od ktorého roku je Bollinger oficiálnym Champagne Jamesa Bonda?*

Limitovaná edícia Bollinger 

Champagne Bollinger spolupracoval s uznávaným fotografom Gregom Williamsom na kampani Special Cuvée 007 Limited Edition. Jeho charakteristický filmový štýl sa objaví aj v No Time To Die. 

Na počesť partnerstva je darčeková krabička v limitovanej edícii zobrazená so siluetou Jamesa Bonda po boku jeho modelu Aston Martin DB5.

Farba darčekovej krabice odráža povrchovú úpravu striebornej farby modelu DB5.

Nápisy a logá Bollinger sú vyobrazené v zlatej farbe a ikonická fľaša Special Cuvée bola upravená tak, aby obsahovala čierno zlatý lem na hrdle so znakom 007. 
 

Limitovaná edícia Bollinger Special Cuvée Brut 007 je dostupná v predaji na eshope.

 

Bollinger = oficiálne šampanské Bonda

Bollinger má s agentom 007 špeciálne väzby už od začiatku 70. rokov, presnejšie od roku 1973, keď si Roger Moore, ktorý v tom čase hral agenta Jamesa Bonda, objednal  vo filme „Live and Let Die“ fľašu Bollinger.  Od  roku 1979 je Bollinger oficiálnym Champagne Jamesa Bonda.

A odvtedy Bollinger spolupracoval na 14 filmoch o známom agentovi. V roku 1989 vo filme „Licence to Kill“, 1997 „Tomorrow Never Dies“,  2006 „Casino Royal“ a v roku 2020 „No Time To Die“. 

V augustovom čísle Decanteru 8/2020 napísal Tyson Stelzer o Bollingere Special Cuvée Brut:


60% Pinot Noir, 25% Chardonnay a 15% Pinot Meunier. Hrozno pochádza z viac než 300 crus,  vrátane 85% Premier a Grand Crus. 15% vína fermentovalo v starších dubových sudoch. Komplexnosť a bohatosť Special Cuvée sa nedá porovnať s mnohými v základnými  Champagne, tesne pred ním len Krug.

Dôvod prečo tomu tak je, že 50-60% tvoria rezervné vína. Triumfálna komplexnosť je typická pre Bollinger, ale mimoriadna sviežosť a vitalita dokumentuje, že medzi cenovo prístupnými  Champagne patrí medzi referenciu. 96/100.

 

Oficiálny trailer No Time To Die:

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.