offerBox
1

4. 4. - Degustácia s vinárstvom Karpatská Perla

offerImage

Prvý štvrtok po Veľkonočnom období bude patriť degustácii vinárstva Karpatská Perla. Je to pekná príležitosť ochutnať tohtoročné novinky, ktoré nám príde predstaviť osobne pán Šebo.

Čítať viac

Každé šieste najlacnejšie slovenské víno ZADARMO.

right-arrow
UŽÍVATEĽSKÉ MENU
VÝBER JAZYKA
Späť Detailný filter
Späť Detailný filter
Späť
Späť
Blesková zásielka. Do hodiny máte všetko nakúpené a dovezené.

Blesková zásielka. Do hodiny máte všetko nakúpené a dovezené.

WinePlanet pružne zareagoval na želania zákazníkov a štandardné dodanie do 48 hodín rozšíril o tzv. "Bleskovú zásielku". S pomocou využitia taxi služieb eshop rozváža tovar priam bleskovo do hodiny. Túto službu je možné využiť aj víkendy a sviatky a platí na celé územie Bratislavy a okolie do 26 kilometrov.


Dnes prišla presne tá chvíľa, aby sme sa na to zaužívané pozreli inou optikou. Tak ako taxík vnímame na prevoz ľudí, dnes poskytuje v dobe obmedzení prevoz toho, čo sme si boli zvyknutí kúpiť sami.

Takto vznikla platforma aktuálnej spolupráce online obchodu Wineplanet.sk so službami Hopin taxi. S rovnakou dôslednosťou ako pasažiera, dovezie Hopin taxi zásielku rovno domov. Nie štandardne, ale do 1 - 2 hodín od objednávky na územie Bratislavy, Stupavy, Pezinku, Senca, Šamorína a okolia.

Presne v čase, kedy po starostiach dňa hľadáme oddych a uvoľnenie a to dovozom vína, destilátov, kávy, potravín až do polnoci. Táto služba momentálne funguje od pondelku až do nedele, víkendy aj sviatky a pri objednávke až do 21. hodiny.

Blesková zásielka vína, destilátov, kávy a potravín

Služba bleskovej zásielky je reakciou na splnenie očakávaní promptnosti a výnimočného zážitku. Július Chládek, generálny manažér a majiteľ spoločnosti Corner & Co. a WinePlanet.sk sa vyjadril k spolupráci: „Od spustenia bleskovej zásielky cez taxi službu je záujem veľký, čo prinieslo aj zmeny v riadení celej firmy. Súvisí to s vysokou mierou prispôsobenia potrebám zamestnancov, prácou z domu a umožňuje riadenie na diaľku. Súčasťou tejto služby je aj rozšírenie ponuky online obchodu Wineplanet.sk o produkty, ktoré boli žiadané. Okrem alkoholických nápojov sme zaradili do eshopu aj kávu, základné druhy potravín, cestoviny, džemy, konzervované potraviny a iný doplnkový sortiment.“

WinePlanet.sk spustil aj iniciatívu #pijemeslovenske a v ponuke nájdete viac ako 500 druhov slovenského vína od 45 slovenských značiek v akcii.

Newsletter
Ustriehnite si zľavy, akcie a degustácie

V newslettroch vám budeme posielať aktuálne akcie na víno, degustácie alebo ďalšie zaujímavé info zo sveta vína.  Z nášho newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť v jeho spodnej časti.